" title="Easylife Lime">
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80

Zero.1

Buggy
0 месеци - 4.5 години
До околу 18 kg
се користи од раѓање
се користи до 4,5 години
Интегрирана ISOFIX база
HERO безбеден систем
Прекривка која се менува во RECARO бои.

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

Поставено на безбедната страна

Ротарањето на седиштето RECARO Zero.1 може да се користи од раѓање до 4,5 години, како и со поглед на назад и напред во автомобилот. Новата комбинација на RECARO бои и дизајн носат динамика и елеганција. Високиот квалитет по кој се познати, допринесува лесно за одржување и пропусливост на материјалот.

генијален дизајн

360° ротација допринесува за полесно седнување и станување на вашето дете во автомобилот. Неограничено: безбедно, повеќе позициии за возење до својата 4,5 годишна возраст. Иновативен; сите операции се извршуваат со една рака.

Безбедност

 • Isofix конекција за едноставно и безбедно поставување во вашиот автомобил
 • 5 точки на поврзување на веќе позанатиото HERO безбедносен систем
 • Безбеден индикатор за правилно поставување на седиштето;

КОНФОР

 • Седиште кое диши, а притоа удобно и ергономски, за правилен развој на детето.
 • Повеќе прилагодливи потпирачи за глава и за наслон
 • Отстранлива перница за новороденчиња
 • Брава на дното спречува злоупотреби во група 0+
FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца