" title="Easylife Lime">
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80

RECARO Young Profi plus

Buggy
0 месеци - 15 месеци
До околу 13 kg
Perfect fit: 5 level adjustable back rest
"GOOD" StiWa test result with 1.7 (6/2007)
Test winner in category safety (1.3)
Removable insert for newborns
Compatible with RECARO Isofix Base

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

СОВРШЕНО ВКЛОПУВАЊЕ

Независно од тоа какви се вашите планови, RECARO Young Profi plus е вашиот флексибилен придружник: транспортерот за бебиња којшто расте заедно со вашето дете. Совршено компатибилен со основата ISOFIX.

БЕЗБЕДНОСТ

 • Потпирач за вратот со пет позициски висини, што значи дека системот на појаси се приспособува на големината на детето;
 • Засилена странична заштита и исклучително висок страничен прицврстувач што овозможува максимална заштита;
 • Додатна перница за оптимално ниво на заштита од најмала возраст;
 • Добар СтиВа (Стифтунг Ворентест) резултат на тестирање 1. 7 (6/2007) и победник на тестирањето во категоријата безбедност (1.3)

УДОБНОСТ

 • Интегриран монтажен балдахин против сонце со UV?заштита;
 • Меки и пропустливи перничиња направени од висококвалитетна пена;
 • Нишачка/статичка функција

Основата ISOFIX

 • Безбедно прицврстување на ISOFIX точките на возилото;
 • Лесно поставување, едноставна примена;
 • Индикатори во боја за утврдување на точната поставеност;
FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца