" title="Easylife Lime">
  • Easylife ruby 80x80

RECARO Racing Edition

Buggy
9 месеци - 12 месеци
До околу 36 kg
Limited edition in reliable RECARO quality
Striking racing design in black and red
Not only appealing to motorsport fans
Rallye stripes, exquisite embroidery + stitching


RECARO едиција за тренд сетери

RECARO го претставува лимитираниот дизајн на детски седишта за тркање од Monza Nova Racing Edition.

Упадливите дизајни во црвена и црна боја привлекуваат внимание не само на љубителите на рели. Извонредниот вез, забележливите штепови и типичните рели линии ги прави овие седишта единствени и скапоцени. Дизајнот го истакнува богатото наследство на RECARO во областа на автомобилизмот и ја одразува умешноста на RECARO групацијата.

Секое детско седиште RECARO е производ на многугодишно искуство во областа на индустријата за автомобилски и авионски седишта.

Погледнете ги карактеристиките и деталите за секој модел:

Monza Nova 2 Seatfix/ 36 месеци – 12 години, 15 – 36 кг, ECE Група II/III

Monza Nova IS / 9 месеци – 12 години, 9 – 36 кг ECE Група I/II/III.

FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца