" title="Easylife Lime">
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80

RECARO Monza Nova 2

Buggy
36 месеци - 12 години
До околу 36 kg
NEW: stable side pads for even greater safety
"GOOD" StiWa test result with 1.8 (6/2013)
Extra-firm armrests + ASP side impact protection
Height adjustable headrest in 11 levels
Integrated RECARO Sound System

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

ЗАБАВНО И БЕЗБЕДНО МЕСТО

Награденото седиште Monza Nova Seatfix обезбедува солидна заштита и софистицирана функционалност за вашето дете, соодветно за тежина од 15 – 36 кг ( отприлика од 3 до 12 години). Интегрираните RECARO звучници во подлогата на главата го забавуваат вашето дете преку вградениот МП3 плеер.

БЕЗБЕДНОСТ

 • Засилена Странична Заштита во областа на главата, вратот и колковите за целиот животен век на седиштето;
 • Антистатични странични перничиња кои ги редуцираат ударите произлезени од судир и тоа во областа на главата (?30%), вратот (? 20%) и рамената ( ?30%).
 • Фиксирани подлоги за раце за поголема заштита во случај на странични удари;
 • Подлога за главата чија длабочина се приспособува за спиење и одмор;
 • SETFIX поврзувањето значи дека Monza Nova 2 Seatfix се прицврстува за вашето возило со ISOFIX точките обезбедувајќи поголема стабилност

УДОБНОСТ

 • Извонредна удобност на седиштето благодарение на егрономски вкалапената пена;
 • RECARO Системот за циркулација на воздух овозможува воздухот да циркулира слободно што придонесува за поголема удобност;

ИНОВАТИВНОСТ

Интегрираниот RECARO Звучен Систем значи дека вашето дете може да ужива во звукот од интегрираните звучници кои го поттикнуваат да ја задржи главата во безбедносната област.

FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца