" title="Easylife Lime">
 • Easylife ruby 80x80

RECARO Milano

Buggy
36 месеци - 12 години
До околу 36 kg
"GOOD" StiWa test result with 2.1 (6/2011)
ASP - Innovative side impact protection
Height-adjustable headrest
Three-way adjustable backrest
Special ventilation slots for greater comfort

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

НАЈДОБРОТО ДРУШТВО

Сите карактеристики што му се неопходни на детето и добриот изглед го прават RECARO Milano совршен модел на почетно ниво.

БЕЗБЕДНОСТ

 • Засилена странична заштита со странични компоненти за апсорбирање на енергија, како странични прицврстувачи и прицврстувачи на главата;
 • Подлога за главата со 6 позициски висини;
 • Алуминиумски засилен потпирач за главата;
 • Обезбедување на детето со автомобилскиот појас со три точки на врзување;

УДОБНОСТ

 • Ергономска пена за седење за поголема удобност;
 • RECARO Системот за циркулација на воздух овозможува воздухот да циркулира слободно за поголема удобност;
FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца