" title="Easylife Lime">
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80

Optiafix

Buggy
9 месеци - 4.5 години
До околу 18 kg
HERO систем, ремен врзан во 5 точки
Интегриран ISOFIX конекција за лесно и безбедно поставување
Голема, стабилна школка за седиште за максимална безбедност
ASP – Напредна странична заштита

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

RECARO Optiafix

Следната фаза на Recaro седиштата нуди седиште од групата I, Optiafix. Тоа доаѓа со интегрирана врска ISOFIX и се издвојува не само преку модерен дизајн,туку исто и на неговата безбедност. Систем на HERO појас, иновативната заштита од страничен удар (ASP) и Recaro SmartFit елементита за особено лесно ракување, гарантираат максимална безбедност и удобност за децата до 5 години.

БЕЗБЕДНОСТ

 • Интегриран ISOFIX конекција за лесно и безбедно поставување во автомобил;
 • Боја на индикатори за точна поставеност HERO иновативен безбедносен систем;
 • Нема повеќе лизгање или извртување на рамо влошки и ремените;
 • висококвалитетни ткаенини кои спречуваат иритација на кожата;

Напредно страна заштита (ASP)

 • Напредни елементи за подобра заштита во случај на страничен удар;
 • Преклопување на елементите за заштеда на простор;
 • Седиштето е направено од една целина за подобра заштита.

УДОБНОСТ

Recaro Удобност тоа е системот SmartFit

 • Иновативни елементи и управувач за лесно и безбедно ракување;
 • 6 позиции прилагодливи по висина и за глава;
 • Лесно прилагодување на позиции само со една рака;
FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца