" title="Easylife Lime">
  • Video-Product-Easylife-80x80
  • Easylife ruby 80x80

EASYLIFE WHITE EDITION

Buggy
за деца од 6 месеци
До околу 15 kg
Со само 5. 7 кг, таа е најлесна во својата класа
Исклучително компактна големина
Механизам за склопување лесен за управување само со една рака
Продолжена рачка и предни тркалца со сопирачки за лесно управување само со една рака

  • Ruby
  • Ruby
  • Ruby
  • Ruby
  • Ruby
  • Ruby

ОБОИ ГО ТВОЈОТ ЖИВОТ

Совршен придружник за секојдневен фамилијарен живот. Разнобојниот RECARO Easylife ги спојува флексибилноста на една помала количка со сончев покрив (Баги) и сите удобности на една поголема количка. Поставена на осум тркала, со целосна амортизација и со механизам за склопување на количката управуван со една рака, со помош на кој количката може да се смести и на најмали места.

Погледнете го новото ограничено издание на RECARO Easylife White!

БЕЗБЕДНОСТ

i?Size, НОВИОТ СТАНДАРД ЗА ДЕТСКИ СЕДИШТА

i?Size е првата фаза од новиот стандард за детски седишта. Целта на овие регулативи е да им олесни на родителите во одлуката при избор на соодветно детско седиште. Новиот ECE R 129 стандард ќе функционира паралелно со постоечкиот ECE R 44 стандард во транзицискиот период од 5 години.

FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца