" title="Easylife Lime">
 • Video-Product-Easylife-80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80

EASYLIFE

Buggy
за деца од 6 месеци
До околу 15 kg
Со само 5. 7 кг, таа е најлесна во својата класа
Исклучително компактна големина
Механизам за склопување лесен за управување само со една рака
Продолжена рачка и предни тркалца со сопирачки за лесно управување само со една рака

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

ОБОИ ГО ТВОЈОТ ЖИВОТ

Совршен придружник за секојдневен фамилијарен живот. Разнобојниот RECARO Easylife ги спојува флексибилноста на една помала количка со сончев покрив (Баги) и сите удобности на една поголема количка. Поставена на осум тркала, со целосна амортизација и со механизам за склопување на количката управуван со една рака, со помош на кој количката може да се смести и на најмали места.

МАЛА ТЕЖИНА

 • Со само 5. 7 кг, таа е најлесна во својата класа;
 • Исклучително компактна големина ( 49 х 58 х 26 см);

ПРАКТИЧНА

 • Механизам за склопување лесен за управување само со една рака;
 • Во склопена состојба стои самостојно;
 • Продолжена рачка и предни тркалца со сопирачки за лесно управување само со една рака;

УДОБНОСТ

 • Туркај?туркај?сопри: заклучување и ослободување на сопирачките дури и со отворени чевли;
 • Осум мазни тркалца за најголема удобност;
 • Амортизација која гарантира мазно и пријатно возење;
 • Повеќе позиции на наклон;
FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца