" title="Easylife Lime">
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80
 • Easylife ruby 80x80

RECARO Privia

Buggy
0 месеци - 15 месеци
До околу 13 kg
Test winner: Privia + RECARO fix Base "VERY GOOD"
With only 3.7 kg one of the lightest in its class
HERO safety system
RECARO SMARTfit comfort system
Maximum safety with RECARO fix Base

 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby
 • Ruby

НАЈБЕЗБЕДНОТО МЕСТО ЗА МАЛИТЕ ХЕРОИ!

Со само 3.7 кг Privia е едно од најлесните седишта во својата класа.

Стифтунг Ворентест ја прогласи Privia за победник на тестирањето (издание 6/2014, Група 0/0+) во комбинација со сигурносната основа/fix base RECARO. Вкупната оцена од 1. 3 („Многу добро?) е најдобриот резултат добиен од институцијата при тестирање сигурносни седишта за деца. Со Privia, вашите најсакани го добиваат најсигурниот придружник за безгрижни мигови уште при почетокот на животот.

МАЛА ТЕЖИНА

Со само 3.7 кг Privia е едно од најлесните седишта во својата класа.

БЕЗБЕДНОСТ - Иновативен Сигурносен Систем HERO

 • Потпирачите за рамена, појасите за рамена и подлогата за главата сочинуваат единствена компонента која гарантира највисоко ниво на безбедност и удобност за вратот, рамената и главата;
 • Нема излизгување или извртување на перничињата и појасите за рамената;
 • Спречува иритација на кожата на главата и вратчето на детето;
 • Додатна перница која потпомага за прицврстување на новороденчето.

УДОБНОСТ - Систем за удобност RECARO SMART fit

 • Интуитивни елементи за контролирање за побезбедно управување;
 • Ергономска рачка за удобно носење;
 • Обезбедување со појас со три точки на врзување или со сигурносната основа RECARO (помошни елементи);
 • Со рачката поставена на задниот дел на седиштето се овозможува лесно ослободување од сигурносната основа RECARO;
 • Адаптерите можат да се користат со колички од различни марки.
FAQ - Frequently asked questions
Погледете ги RECARO седиштата за деца